Philippe in het zonnetje

Philippe en ik zijn samen gaan wonen en hebben elkaar écht leren kennen.
Mijn vorige relaties waren geen succes (goh, daarom is het ook voorbij he!) maar Philippe heeft mij laten zien wat echte liefde is. Hij is geen moment van mijn zijde afgeweken. Hij is mij in alles blijven steunen, hij heeft begrip getoond voor mijn procesjes in mezelf, mijn buien en mijn verleden. In het begin vond ik het moeilijk om erop te vertrouwen, het vertrouwen dat er ook goede mannen bestaan. Want bij wat negatieve ervaringen gaat je brein automatisch denken dat dit altijd zo is. Kan je niks aan doen, dit gebeurd zo. Je moet eerst een positieve ervaring hebben wil het veranderen in je denkpatroon, dit is met alles zo.

Philippe gaf mij de ruimte om mezelf terug te vinden, hem te leren vertrouwen en van mezelf te houden. En schat, dit is allemaal gelukt. Op het laatste na, dat vergt nog wat tijd maar ook dat komt.

Philippe heeft mij bijgestaan in het ziekenhuis, nachten met mij gebeld omdat ik gek werd van de medicijnen die mij toegediend werden, hij wilde absoluut niet terug naar Nederland, terwijl hij eigenlijk op zijn werk moest zijn, want hij wilde mij niet alleen laten. Hij was daar, voor mij, dit had niet gehoeven en ik weet dat vele waaronder ik, dit als vanzelfsprekend zien, maar uit een eerdere ervaring waarbij het omgekeerd was, weet ik dat dit veel moeite vergt van jezelf. Maar je doet dit, want je houdt van diegene.

Hij heeft mij vanuit het uitzendgebied gesteund, zoveel als kon en is uiteindelijk teruggekomen omdat het niet meer ging in mijn uppie. Ik weet dat dit moeilijk is en het zou raar zijn als het dat niet was. Ik ben hem voor eeuwig dankbaar, wat hij allemaal voor mij over heeft. Het is geven en nemen en altijd meer geven dan nemen, zei eens iemand tegen mij. Op dit moment neem ik meer dan dat ik geef en geeft hij meer dan dat hij neemt maar toch doet hij het. Dit is echte liefde, dat voel ik en daarom weet ik het.

Ik heb de ware gevonden en wil nooit meer een ander. Deze jongeman is alles voor mij, ik weet wat ik aan hem heb en ik weet dat hij ook van me houdt in mindere tijden.
Hij krijgt het voor elkaar een lach op mijn gezicht te toveren op momenten dat ik het niet meer zie zitten.

Lieve schat, dankjewel voor alles, dankjewel voor het laten voelen hoe echte liefde nou voelt en dankjewel voor je onvoorwaardelijke liefde waarvan ik weet, dat ik altijd op je kan bouwen, je mag vertrouwen en mijn leven met je mag delen.

Ik hou van jou!

About aylavdn

Weet en leer.

2 Responses

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s